Поділитись:

У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
Середа, 26 липня 2023, 13:15
У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото)

У Луцьку урочисто ввели в обіг і погасили поштову марку «Служба безпеки України».

У середу, 26 липня, презентували фінальний випуск героїчної серії «Слава Силам оборони і безпеки України!».

Директор Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Люсак показав серію і зазначив, що у цьому випуску презентували поштову марку «Служба безпеки України», а тираж поштового блоку складає 1 млн 75 тис примірників.

У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) 

«За час великої війни унікальні спеоперації, виконані оперативно-бойовими підрозділами СБУ, ставлять високу професійну планку не тільки для українських колег, але й для спецпризначенців з інших країн», – зазначив він.

У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) 

 У поштовому блоці 5 марок і один купон з гербом СБУ. Також випустили конверт «Перший день», який візьме участь в урочистому спецпогашенні, немаркований художній конверт і художня картка.

«На Волинь ми отримали обмежений тираж. Поштових блоків – близько чотирьох тисяч екземплярів, відповідно всі охочі протягом тижня зможуть їх придбати», – додав очільник волинської «Укрпошти».

У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) 

Зазначимо, марки можна купити на відділеннях пошти або замовити у філателістичному онлайн-магазині «Укрпошти». Продукцію також представлять міжнародних маркетплейсах, зокрема на Amazon та Ebay. Для цієї події також видали спеціальний штемпель з гербом і датою.

Помічник начальника управління СБУ у Волинській області Іванна Поліщук зазначила, що введена в обіг марка зафіксує вклад Служби безпеки України в наближення нашої перемоги.

У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) 

«Для нас це велика честь, адже СБУ разом з побратимами формує новітню історію України. Наші співробітники на першій лінії фронту, у прифронтових зонах, на окупованих територіях.

Ми виявляємо і ліквідовуємо агентурні мережі російської федерації, затримуємо державних зрадників, колаборантів, ворожих пропагандистів, протидіємо терористичним загрозам... Як неодноразово наголошував голова СБУ Василь Малюк: «Бавовна, які влаштовує СБУ для росіян палала, палає та буде палати»

У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) 

Іванна Поліщук додала, що ця марка буде також і вшануванням пам'яті тих працівників структури, які поклали своє життя за Україну.

Служба безпеки України замовила спеціальний стікери з зображенням нової марки, їх надішлють на передову. Бійці наклеять їх на боєприпаси і потім будуть скидати на ворога, аби вкотре такими «листами щастя» нагадати, що смерть – це єдина перспектива, яку СБУ може запропонувати російському окупанту.

У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) У Луцьку презентували нову марку про СБУ (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
17 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
22 лютого 2024
19 лютого 2024
11 лютого 2024
11:01
06 лютого 2024