Поділитись:

Контрабанда сигарет: на Волині на хабарі зловили прикордонника (фото)

Середа, 26 липня 2023, 14:46
Контрабанда сигарет: на Волині на хабарі зловили прикордонника (фото)

На Волині молодший сержант Держприкордонслужби за тисячу доларів допоміг контрабандисту у перевезенні партії сигарет до Польщі.

Про це у середу, 26 липня, повідомила у фейсбуці пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

«За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру інспектору прикордонної служби за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України)», – йдеться у дописі.

За даними слідства, підозрюваний за 1000 доларів США посприяв громадянину у безперешкодному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України до Польщі.

Встановлено, що молодший сержант надав конфіденційну інформацію про час та місця перебування прикордонних патрулів.

Затримали його у порядку ст. 208 КПК України під час отримання всієї суми хабаря.

Прикордоннику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Встановлюється причетність до вчиненого інших осіб.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові, за оперативного супроводу відділу внутрішньої безпеки по 6 прикордонному Волинському загону.

Примітка:
відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Контрабанда сигарет: на Волині на хабарі зловили прикордонника (фото)Контрабанда сигарет: на Волині на хабарі зловили прикордонника (фото)Контрабанда сигарет: на Волині на хабарі зловили прикордонника (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
22 квітня 2024
19 квітня 2024