Поділитись:

Як з вигодою для себе оформити страховий поліс: поради від експертів Deshevshe*

Середа, 26 липня 2023, 23:25
Як з вигодою для себе оформити страховий поліс: поради від експертів Deshevshe*

Наявність страхового поліса в багатьох країнах є обов’язковою вимогою. Дедалі популярнішим стає страхування й в Україні. Окремі його види є добровільними. А от за користування автомобілем без поліса ОСЦПВ (обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності) передбачений штраф. Застрахуватися також необхідно всім, хто виїжджає за кордон.

У цілому ж страхування допомагає людям почуватися впевненими та захищеними від різноманітних несподіванок, які створюють загрози життю та здоров’ю.

Та українці, розуміючи переваги застрахованих, все ж не дуже поспішають оформляти поліси. Основною перешкодою для більшості є ціни.

Як застрахувати своє майно, життя, здоров’я на вигідних умовах, розповіли експерти Deshevshe.

Популярні способи економії

Щоб зекономити час та кошти, зазначають експерти, варто скористатися послугами сервісів, які працюють онлайн. Вони надають повний спектр послуг та пропонують декілька вигідних інструментів економії коштів:

  1. Промокоди. Це один з найбільш поширених способів. Коди безплатні, вони є у вільному доступі та прості у застосуванні. Знайти робочі промокоди можна на сервісі Deshevshe, на сайтах компаній та у соцмережах. Знижка за кодом поширюється на різні види страхових полісів. Це популярна в українців автоцивілка (ОСЦПВ), Зелена карта, КАСКО, туристичний поліс, страхування житла, життя та здоров’я. Знижка може бути застосована не лише щодо основного продукту, а й додаткового. До прикладу, в Hotline Finance промокод може дати дисконт у розмірі до 10% на конкретну страхову послугу або 20-40% знижки на придбання ще одного поліса. Варто пам’ятати, що термін дії купона обмежений. Промокод стосується однієї або кількох послуг та забезпечує знижку на конкретну суму або відсоток.

  2. Акції. Сервіси, що надають страхові послуги, проводять сезонні та святкові акції. Їх учасники отримують можливість оформити поліс страхування за зниженою до 25% ціною. Приміром, акційна туристична страховка на сайті Finance.ua коштує 105 грн на тиждень, а річна картка допомоги водію (Auto Assistance) — від 295 грн.

  3. Бонуси. Компанії досить часто пропонують додаткові знижки за встановлення спеціальних програм чи застосунків, підписку на розсилання новин, оформлення двох чи більше страхових договорів. Так, на ARX можна оформити автоцивілку за зниженою на 10% ціною тим клієнтам, які встановлять на смартфон програму Smart Drive. Вона оцінює, наскільки якісно та ефективно водій керує автомобілем. У разі відсутності порушень упродовж періоду дії, повторна автоцивілка буде коштувати на 25% дешевше.

Додаткова вигода

Страхові компанії з метою заохочення клієнтів часто роблять їм подарунки. Наприклад, ті, хто купує на Finance.ua туристичну страховку, отримують безплатний доступ до двох онлайн-уроків англійської мови на платформі сервісу-партнера Speak UP. А, скажімо, придбання поліса телемедицини дає не лише можливість отримати консультацію фахівця онлайн та електронний рецепт, а й подарунок — місяць безплатного доступу до Київстар ТБ та 15% дисконту на автоцивілку, туристичне страхування чи Зелену карту.

Надрукувати
мітки:
коментарів