Поділитись:

73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)

Субота, 29 липня 2023, 16:21
73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото)

73 курсанти кафедри військової підготовки Луцького національного технічного університету склали присягу на вірність народові України.

Урочистість відбулась у суботу, 29 липня, – пишуть на сайті Луцького національного технічного університету. 

«Щорічно в ЛНТУ відбувається урочисте складання присяги курсантів кафедри військової підготовки. Відважні хлопці та дівчата присягають на вірність українському народові, вкладаючи у кожне слово особливий сенс, щирість та міць захисника держави», – йдеться у повідомленні. 

Сьогодні вшосте в історії ЛНТУ відбувається випуск курсантів військової кафедри, цьогоріч їх 73.

Розпочалися урочистості із винесення Державного прапору України та молитви духовенства. Окропив свяченою водою та зі словами благословення звернувся до випускників протоієрей Дмитро Зінько.

«Хочу вам побажати, як і кожному українцеві, мирного неба над головою та подякувати за ваш вибір. Це вибір патріотичних свідомих українців. Для того, щоб ваш шлях був успішним, ви повинні мати дві складові: віру та вміння. Віру в Бога, в Україну, в перемогу, у своїх товаришів та побратимів, в коханих і всіх, кого ви обираєте в своє середовище. Ви також повинні мати вміння і я дуже сподіваюся, що військова кафедра гідно навчила вас, бо цей вид навчання не має права на фальш, адже ви відповідатимете за себе і за тих, хто поруч», – привітала курсантів із важливим днем у їхньому житті ректор ЛНТУ Ірина Вахович.

73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 

Досвідчені військові подякували курсантам за те, що у такий нелегкий час для нашої держави, вони обрали шлях військовослужбовців. Випускникам побажали козацького здоров’я, мирного неба та швидшої перемоги, а найкращим курсантам вручили подяки та грамоти.

На завершення урочистостей, курсанти пройшли урочистим маршем та виконали стройову пісню. Після чого, рідні та близькі з усмішками на обличчях та сльозами на очах, палкими обіймами і фото на пам’ять привітали своїх відважних синів та доньок.

73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 73 курсанти луцького вишу склали присягу на вірність Україні (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів