Поділитись:

Волиняки перші з 30 бригад ТрО отримали почесну відзнаку від Зеленського

Вівторок, 01 серпня 2023, 16:01
Волиняки перші з 30 бригад ТрО отримали почесну відзнаку від Зеленського

100 бригада Територіальної оборони перша серед 30 бригад ТрО одержала з рук Президента України почесну відзнаку до Бойового Прапора – стрічку «За мужність та відвагу».

Про це йдеться на фейсбук-сторінці бригади. 

«На День Української Державності 100 обр ТрО першою серед понад 30 бригад територіальної оборони одержала з рук Президента України почесну відзнаку до Бойового Прапора – стрічку «За мужність та відвагу», – йдеться у повідомленні. 

Нині Волинську бригаду тероборони дедалі частіше називають «Бригадою Перемоги».

«Нас беззастережно поважають колеги з інших підрозділів ЗСУ, а головне – до тремтіння в колінах бояться вороги!», – кажуть воїни. 

Волинська бригада кличе стати їх частиною.

«Якщо маєш належний стан здоров’я та достатню мотивацію – ми готові розглянути твою кандидатуру. Звісно, перевага надається людям з досвідом військової служби (в іншому випадку треба буде пройти обов’язкову попередню підготовку).Маєш усвідомлювати, волинські тероборонці нині перебувають аж ніяк не на курорті. Навколо справжня війна – з обстрілами, штурмами, втратами. Нам буває навіть дуже важко, але ми сумлінно виконуватимемо обов’язок перед українським народом стільки, скільки буде потрібно. Бо краще важко – аніж соромно», – розповіли у бригаді. 

Детальніша інформація за телефоном: 0931933673.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів