Поділитись:

Укргазбанк відновив кредитну програму "Тепла оселя"

Середа, 22 лютого 2017, 12:42

З 21 лютого 2017 року в Укргазбанк відновив дію кредитної програми "Тепла оселя", яка передбачає фінансування фізичних осіб на утеплення власного житла та здійснення інших енергоефективних заходів.

Про це повідомляється на сайті Укргазбанку.

За умовами програми, позичальникам буде відшкодовано частину суми кредиту з боку держави:

– 20 %, якщо за кредитні кошти додається негазовий котел (35 % для позичальників, яким призначено субсидію);

– 35 %, якщо кредитні кошти спрямовуються на придбання іншого енергоефективного обладнання або матеріалів.

З початку дії кредитної програми "Тепла оселя" "енергоефективні" кредити в Укргазбанку вже отримали понад 33 тисячі українців на загальну суму майже 600 млн грн. З них державою було відшкодовано 242,1 млн грн.

Також Укргазбанк продовжує кредитувати ОСББ та ЖБК на проведення комплексної термомодернізації та інших енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках. На сьогодні будь-яке ОСББ чи ЖБК має можливість оформити енергоефективний кредит у сумі до 10 млн грн, строком до 10 років без першого внеску та застави. Укргазбанк є єдиним серед українських банків, який надає такі умови кредитування. А завдяки державній програмі з енергоефективності позичальники отримують відшкодування у розмірі до 70%.

З початку дії програми вже 385 ОСББ та ЖБК отримали в Укргазбанку понад 61 млн грн на проведення енергоефективних заходів.

Надрукувати
мітки:
коментарів