Поділитись:

Скільки коштує лук: засновницю бренду KateLab з Луцька перестрів Ніколас Карма (відео)

Субота, 05 серпня 2023, 19:24
Скільки коштує лук: засновницю бренду KateLab з Луцька перестрів Ніколас Карма (відео)

Засновниця українського бренду KateLab Катерина Ковальчук з Луцька розповіла відомому блогеру Ніколасу Кармі, скільки коштує її одяг. 

Блогер Ніколас Карма, який запитує у перехожих про те, скільки коштують їхні луки, опублікував нове відео із Катериною Ковальчук у тіктоці, – пише ВСН.  

Дівчина розповіла, що її сумка Yves Saint Laurent коштує 2600 євро. Також вона була вбрана у спідницю від власного бренду за 2600 гривень. Взуття дівчині обійшлося у 2500 гривень. Сережки на Катерині бренду Bevza вартують 150 євро. Футболка власного бренду Катерини – 1300 гривень. Загалом лук Катерини обійшовся їй у 2750 євро. 

Відео набрало понад 362 тисячі переглядів.

 «Футболка від бренду, я є його власницею. Це оригінальні футболки із тризубом, які носить наш президент. Ті, хто цінує оригінал, знаходять наш бренд. Ми шили їх дуже багато, але після того, як одягнув президент футболку, їх почали масово копіювати. У нас якість та ціна повністю виправдана і певний відсоток з продажу я стараюся часто надсилати на наші фонди для підтримки ЗСУ», – розповіла Катерина Ковальчук.

Також бізнеследі пообіцяла ведучому Ніколасу Кармі надіслати таку ж футболку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 травня 2024
07 травня 2024
16:57