Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Неділя, 06 серпня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за тиждень.

Про те, що на волинській трасі водій гнав з рекордною швидкістю

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Новий  «рекорд» перевищення швидкості виявили волинські патрульні.

У суботу, 29 липня, інспектори несли службу на автотодорозі Н22 Устилуг — Луцьк — Рівне, поблизу села Піддубці, та контролювали швидкісний режим за допомогою TruCAM.

Близько 12-ї години прилад зафіксував, що автомобіль марки Volkswagen в межах населеного пункту рухається 165 км/год. Така швидкість перевищує встановлену більш ніж утричі.  

Про те, що у Луцьку люди перекрили рух транспорту на Львівській

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У понеділок, 31 липня, близько 12:00, біля автозаправки UPG на вулиці Львівській у Луцьку люди перекрили рух транспорту. Вони ходили пішохідним переходом, не пропускаючи автомобілі. Пізніше з'ясувалося, що люди вимагали відновити подачі електроенергії та водопостачання по вул. Агрономічній.

Про те, що на Волині священник «мп» не підтримав перехід парафії до ПЦУ і пішов на фронт

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у день престольного свята вперше очолив Божественну літургію у храмі Пророка Іллі цього села Борочиче. 

Разом із митрополитом у цій церкві молилися старший декан протоієрей Андрій Сидор, настоятель парафії священник Андрій Андрусик, інше духовенство нашої та Володимирської єпархій. Архієрейськими благословенними грамотами нагороджено активних мирян, – повідомили у Волинській єпархії ПЦУ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів