Поділитись:

Скільки деревини Поліський лісовий офіс віддав військовим Волині

П'ятниця, 11 серпня 2023, 11:14
Скільки деревини Поліський лісовий офіс віддав військовим Волині

Філії ДП «Ліси України» продовжують забезпечувати деревиною військових та направляють ресурси для потреб регіонів, інфраструктуру яких нищить росія, а також відправляти деревину для військових.

Нещодавно філії Поліського лісового офісу передали 116 куб. м  пиломатеріалів на потреби Донецької військової адміністрації («Слов’янське лісове господарство»), – йдеться у повідомленні лісівників.

«Пишаємося, що незважаючи на постійні обстріли та ведення бойових дій, люди, які працюють і живуть у тих регіонах, не здаються, відбудовуються з руїн та міцно тримають оборону. Як і наші військові на північних кордонах Волині та Рівненщини, де зараз знову тривають роботи з укріплення захисних бар’єрів», – додали вони.

На ці потреби найближчим часом лісівники направлять 800 куб. м лісоматеріалів круглих військовим частинам Рівненської області та ще 90 куб. м - потреба Волині, яка теж буде забезпечена. 

«Готуємося також і до опалювального сезону. Вивчаємо потребу та готуємо необхідні об’єми ресурсу. Ажіотажу із дров‘яною деревиною на Волині та Рівненщині немає. Принагідно звертаємося до населення та бюджетних структур зробити запаси на зиму влітку. На сьогодні залишки дров становлять 22 тис. куб. м, в тому числі - 5 тис. куб. м дров колотих», – повідомили у Поліському лісовому офісі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів