Поділитись:

Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)

Субота, 12 серпня 2023, 18:17
Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)

Представники Луцького зоопарку сказали, що не мають улюбленців, і всі їх підопічні – то любов. Зважаючи на це, вони показали, без винятку, усіх неймовірно милих та прекрасних тваринок.

Відповідні світлини опублікували на фейсбук-сторінці звіринцю. 

«Наші підопічні – то любов! Але ми не маємо улюбленців. Адже просто неможливо обрати когось одного чи одну, якщо усі вони - прекрасні й неповторні. Й усі-усі без винятку - добрі, милі та беззахисні навіть із зубками чи кігтиками», – кажуть у зоопарку. 

Тож, запрошуючи на гостину за посередництва світлин Березюка Павла, нагадують, що правила перебування у зоопарку забороняють:

  • годувати наших підопічних;
  • переміщуватися територією на велосипедах, самокатах, скутерах і т.ін.;
  • не реагувати на зауваження працівників зоопарку або поводитися агресивно;
  • будь-яким чином заважати іншим відвідувачам.

Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото)Нікому не кажіть: Луцький зоопарк «засвітив» своїх улюбленців (фото) 

Відновити душевну рівновагу, релакснути, на кілька годин відключити мозок, щоб наповнити спокоєм душу й тіло можна у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста. 

Квитки вартують:

  • 50 грн дитячий,
  • 120 грн дорослий,
  • 300 грн сімейний (2+2),
  • 80 грн пільговий (для студентів та пенсіонерів за наявності посвідчення).

Вхід для захисників та захисниць (за посвідченням учасників бойових дій) та їхніх дітей – безплатний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів