Поділитись:

«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)

Неділя, 13 серпня 2023, 11:56
«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)

У Нововолинську з нагоди Дня молоді відбулися змагання за участю найменших волинян під назвою «Забіг у повзунках».

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Нововолинської міської ради.

12 серпня з нагоди Дня молоді у Нововолинську змагалися наймолодші мешканці. У змаганнях взяли участь 27 хлопчиків і дівчаток віком від 8 місяців до 1,2 року.

Завданням учасників було подолати 4-метрову дистанцію якнайшвидше. Батьки, братики та сестрички підбадьорювали своїх маленьких чемпіонів, кликали їх, приманювали улюбленими іграшками та солодощами. Журі фіксували час кожного конкурсанта.

Найспритнішими учасниками виявилися Карім Шопук та Анна Рибка. Вони стали переможцями «Забігу у повзунках».

Усім учасникам вручили Дипломи та іграшки. А переможці отримали головні призи – біговел, подарункові сертифікати та пледи.

«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото)«Забіг у повзунках»: у Нововолинську організували змагання серед малюків (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024