Поділитись:

Журналістки з Центральної України поділилися враженнями від Луцька

Четвер, 23 лютого 2017, 18:45

Журналістка газети "Днепр вечерний" (Дніпро) Олена Андрющенко та головний редактор видання "Знам'янські вісті" (Знам'янка, Кіровоградська область) Надія Коленченко розповіли, чим їх вразив Луцьк та його жителі.

Медійники перебувають в обласному центрі в рамках Програми національних обмінів.

Олена Андрющенко, яка на кілька днів приєдналася до редакції ділового видання Волині "Конкурент", фахово пише матеріали про бійців АТО.

"В Луцьку зустріла чимало воїнів, які розповіли мені свої історії. У вашому місті дуже привітні люди, які дуже легко йдуть на контакт. В Дніпрі збирати інформацію набагато важче, про зустріч потрібно домовлятися за кілька днів", – каже жінка.

Одним із героїв майбутніх публікацій журналістки стане заступник декана історичного факультету СНУ, політолог, ветеран АТО Тарас Літковець.

"Планую підготувати один великий матеріал про загальну ситуацію та кілька нарисів про історії бійців АТО, зокрема про пана Тараса (Тарас Літковець, – К). Своїми роботами хочу об'єднати наші регіони", – резюмувала Олена.

Надія Коленченко, яку "під своє крило" взяв медіа-холдинг "CID MEDIA GROUP", спілкуючись з волинянами, намагається виявити подібності та відмінності між жителями різних регіонів України.

"У вас стільки цікавих особистостей, що мені потрібно було б залишитися на рік, аби зі всіма поспілкуватися. Ваші люди – це патріоти Луцька, в нас такого не має. Шкода, що на державному рівні нічого не роблять, аби ми могли знайомитися та обмінюватися досвідом", – зауважила Надія.

"Мені вдалося зустрітися з секретарем вашої міської ради Юлією Вусенко. Відчутно, як сильно вона вболіває за Луцьк та бажає зробити його комфортним і затишним, реалізувавши свої креативні ідеї. Окрім цього, я поговорила з Богданою Стельмах, дуже цікавою жінкою, яка професійно відстоює права жінок та піднімає теми дискримінації. Дякую вашому проекту за таку можливість", – додала журналістка.

Надрукувати
мітки:
коментарів