Поділитись:

Наймолодшому – 27 років: розповіли, хто загинув під час атаки на Луцьк (фото)

Вівторок, 15 серпня 2023, 13:27
Наймолодшому – 27 років: розповіли, хто загинув під час атаки на Луцьк (фото)

У волинській прокуратурі розпочали розслідування за фактом загибелі трьох людей під час обстрілу підприємства в Луцьку. Також став відомий вік тих, чиї життя забрала російська ракета.

Про це повідомили у пресслужбі волинської прокуратури.

«За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України). За даними слідства, 15 серпня 2023 року, о 05:17, збройні сили рф здійснили ракетний обстріл міста Луцька», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: СБУ у Волинській області розпочала кримінальне провадження щодо порушення країною-агресором законів та звичаїв війни.

Ракети агресорів поцілили по території одного з промислових підприємств. Унаслідок обстрілу загинуло троє працівників – чоловіки 27, 52 та 55 років, усі вони жителі Луцька.

Ще троє людей із пораненнями доставлені у лікувальні заклади. Наслідки обстрілу ліквідовують відповідні служби. Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Наймолодшому – 27 років: розповіли, хто загинув під час атаки на Луцьк (фото)Наймолодшому – 27 років: розповіли, хто загинув під час атаки на Луцьк (фото) 

Нагадаємо: вранці, 15 серпня, Росія вчергове здійснила ракетну атаку. Вибухи пролунали в багатьох містах, у тому числі й у Луцьку. Під час повітряної тривоги надійшла інформація про влучання у промисловий об'єкт двох крилатих ракет.

Зокрема на Волині повідомили про роботу ППО, але є й влучання. Внаслідок «прильоту» на промисловий об'єкт – троє осіб загинуло і троє поранені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів