Поділитись:

У Луцьку військовослужбовцям виділили квартири

Автор: Максим Косюр |
Середа, 16 серпня 2023, 10:42
У Луцьку військовослужбовцям виділили квартири

У Луцьку вісьмом військовослужбовцям та їх родинам надали у власність квартири, а ще дев'ять військових отримали службове жило. 

Відповідне рішення ухвалив виконком Луцькради.

«Квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням затвердити рішення Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання житла військовослужбовцям Луцького гарнізону», – йдеться у пояснювальній записці.

Це дозволить поліпшити умови проживання вісьмох військових та їх родин. Зокрема житло виділяли на вулиці Залізничній, Арцеулова та Глушець.

Крім того, той же квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням до виконкому Луцькради затвердити рішення житлової комісії військової частини «А 0959» про надання службового житла для дев'ятьох військовослужбовців Луцького гарнізону.

Зауважимо, що у списках на житло для військовослужбовців зник заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт. Ще у липні йому, дружині та синові хотіли виділити двокімнатну квартиру на вулиці Арцеулова. Загальна площа приміщення – 64,7 м2, а житлова – 31,4 м2. Зараз же пан Григорій зареєстрований в гуртожитку на вулиці Привокзальній. Крім того, у 2016 році він купив квартиру у багатоповерхівці на вулиці Арцеулова у Луцьку за 1,3 мільйона гривень. Тоді він пояснював журналістам, що купив житло для дочки, а сам там «часом живе».

Проте члени виконавчого комітету тоді це рішення таки не підтримали. Питання на голосування виносили тричі, проте жодного разу воно не набрало необхідних голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
09:59
24 квітня 2024