Поділитись:

У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)

Середа, 16 серпня 2023, 16:18
У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)

У Луцькому звіринці розповіли, як їх надихає вдячність відвідувачів.

Про це йдеться на сторінці зоопарку у фейсбуці.

«Сьогодні у нас людно. Приходять на гостину і дорослі, і діти. Дякують за працю, за неймовірне озеленення, за чудову колекцію. І за те, що ми все це робимо з такою любов'ю, що її бачать ті, хто теж любить все живе та на годину-другу опиняється у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах Луцька. Як важливо нам це чути!!! Бо хоч і керівництво, і колектив КП «Луцький зоопарк» працюють без очікування на «Дякую!», а задля комфорту і відвідувачів, і підопічних, добре слово надає крила. Його приємно було чути колись», – йдеться у повідомленні.

Як розповіли у зоопарку, ця вдячність людей життєво необхідна зараз, коли всі ми – і люди, і тварини, і рослини – під прицілом pоciйcькиx oкyпaнтiв. Коли мить щастя за секунду може стати безмежним горем. Коли дитячий сміх заглушує виття сирени повітряної тривоги. Коли потім - фантомна величина, а плани на майбутнє змінив вимір «тут і зараз».

«Попри все це, працюємо з вірою у Перемогу, підтримуємо наших захисників та захисниць, волонтеримо та донатимо. Бо це – єдиний шлях до звитяги над вoрoгoм! І те, коли ми здолаємо oкyпaнтiв, залежить від кожного з нас», – зазначили працівники.

Нагадуємо, щоквитки вартують:
- 50 грн дитячий,
- 120 грн дорослий,
- 300 грн сімейний (2+2),
- 80 грн пільговий (для студентів та пенсіонерів за наявності посвідчення).
Вхід для захисників та захисниць (за посвідченням учасників бойових дій) та їхніх дітей – безкоштовний. 

У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото)У Луцькому зоопарку – ажіотаж: працівники показали милих мешканців (фото) 

Нагадаємо, у Луцькому зоопарку для фотографа позували найбільші коти та киці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів