Поділитись:

🤬«Військова ціль»: окупанти підтвердили, що вдарили по заводу в Луцьку

Середа, 16 серпня 2023, 22:23
🤬«Військова ціль»: окупанти підтвердили, що вдарили по заводу в Луцьку

Посольство Росії у Швеції у хамському коментарі підтвердило удар по заводу шведської компанії SKF у Луцьку у ніч на 15 серпня, заявивши, що він є легітимною військовою ціллю.

Про це пише «Європейська правда» з посиланням на заяву російського посольства. 

Представництво Москви нагадало пропагандистську заяву Міністерства оборони РФ про ураження «ключових підприємств військової промисловості київського режиму».

«Не вловлюєте зв'язку? Тоді пояснимо: цей завод у Луцьку – частина українського ВПК, він виробляв підшипники для «Укроборонпрому». У шведській пресі про цей факт, природно, ні слова», – йдеться у повідомленні.

Після цього посольство РФ почало прямо погрожувати, що «дістанеться не тільки поставленій бандерівцям шведській техніці, а й підприємствам військово-промислового комплексу, які працюють на них».

«Європейській правді» не вдалось знайти у відкритих джерелах хоча б якогось повідомлення про співпрацю SKF та «Укроборонпрому». Згідно з офіційним повідомленням компанії, її завод у Луцьку виробляє конічні роликопідшипники, «насамперед для важкої цивільної автомобільної промисловості».

Також посольство Росії у своїй заяві промовчало про загибель трьох працівників заводу SKF у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024