Поділитись:

Депутати Луцькради не можуть визначитись, яку сесію проводити

П'ятниця, 24 лютого 2017, 13:29

Депутати прийшли на чергову 20 сесію Луцькради, проігнорувавши 19-ту позачергову сесію.

На позачергову 19-ту сесію Луцькради зареєструвались лише 21 депутат із 42-х, у зв'язку з чим сесія була не повноважна. Це відбулось 24 лютого під час сесії Луцькради.

Секретар Луцькради Юлія Вусенко попросила депутатів зареєструватись на 19-ту сесію Луцькради, на якій вони мають визнати факт припинення Миколою Романюком повноважень Луцького міського голови у зв'язку зі смертю.

Сесія мала відбутись о 12-й. Втім багато депутатів не прийшли. Вони прийшли о 13:00 і зареєструвались на 20-ту чергову сесію Луцькради.

"Мені прикро, що на сьогодні взяття до відома факту смерті ми не спроможні провести через те, що в залі є депутати, які саботують процес реєстрації на пленарному засіданні. Тому прошу оголосити перерву", – сказала Юлія Вусенко.

Втім депутати від фракції "УКРОП" сказали, що на 19-й позачерговій сесії вони не були, а прийшли на 20-ту сесію і зареєструвались тільки на 20-ту сесію.

"Сесія, яка була призначена, не відбулась. Вона була призначена на 12-ту годину, і на 12-ту депутатів не було", – сказав "укропівець" Борис Смаль.

Юлія Вусенко попросила депутатів поводитись гідно і зареєструватись на 19-ту позачергову сесію.

Надрукувати
мітки:
коментарів