Поділитись:

Самотужки доїхав з лісу до міста: у Луцьку на заправці стікав кров'ю грибник (відео)

П'ятниця, 18 серпня 2023, 18:12
Самотужки доїхав з лісу до міста: у Луцьку на заправці стікав кров'ю грибник (відео)

На автозаправці в Луцьку стікав кров'ю грибник, який випадково спіткнувся та впав на свій ніж. Зазначають, що чоловік доїхав самотужки з лісу до міста. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області. 

«Інспектори негайно вирушили за вказаною адресою — на вулицю Ківерцівську. Прибувши на місце, вони побачили громадян, що скупчилися навколо чоловіка, який лежав на землі. В останнього на грудях виднілася чимала рана, з якої невпинно пульсувала кров», – йдеться у повідомленні. 

Поліцейські затиснули травмоване місце та контролювали стан потерпілого до приїзду швидкої допомоги. Також вони підтримували з громадянином розмову, аби той не знепритомнів. Чоловік розповів патрульним, що зранку поїхав в ліс по гриби, випадково спіткнувся та впав на свій ніж. Оскільки в лісі не було зв’язку, викликати медиків він не міг, тому сів у своє авто та самотужки дістався до міста.

Згодом на місце прибули медики, вони надали травмованому допомогу та госпіталізували його. Інспектори супроводили карету швидкої до лікувального закладу, де чоловіка поклали в реанімаційне відділення.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024