Поділитись:

Ексдиректора волинського лісогосподарства підозрюють у розтраті понад 15 мільйонів

Вівторок, 22 серпня 2023, 13:55
Ексдиректора волинського лісогосподарства підозрюють у розтраті понад 15 мільйонів

Ексдиректору ДП «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс» повідомили про підозру в розтраті понад 15 мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Керівник Волинської обласної прокуратури повідомив колишньому директору одного з державних лісогосподарських підприємств, депутату міської ради, про підозру у вчиненій шляхом зловживання службовим становищем розтраті державного майна  в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, упродовж 2019-2021 років посадовець за попередньою змовою з головним бухгалтером підприємства розтратив державне майно на загальну суму понад 15 мільйонів гривень, безпідставного перераховуючи грошові кошти з банківського рахунку підприємства на користь суб'єктів господарювання  за нібито надані послуги з ремонту транспортних засобів, автоперевезення, ремонту приміщень, навантаження лісопродукції, постачання товарно-матеріальних цінностей, які фактично не надавалися.

Вирішується питання про обрання підозрюваному, який нині обіймає посаду директора одного з регіональних лісових офісів державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та про відсторонення його від посади. 

На його майно наклали арешт.

У ДБР повідомили, що підозру у розкраданні державних коштів оголосили колишньому директору ДП «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс». Зараз посадовець очолює Південний лісовий офіс Державного підприємства «Ліси України», який поширює свою діяльність на Миколаївську, Одеську та Херсонську області.

Згідно з інформацією з офіційного сайту, керівником Південного офісу є Грицай Олександр Анатолійович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
05 квітня 2024
29 березня 2024