Поділитись:

Ківерцівського мера після «адмінки» за їзду без прав помітили біля МРЕО (відео)

Вівторок, 22 серпня 2023, 15:30
Ківерцівського мера після «адмінки» за їзду без прав помітили біля МРЕО (відео)

Ківерцівського міського голову Олександра Ковальчука після того, як його оштрафували за їзду без «прав», помітили біля МРЕО, що у селі Струмівка.

Відповідне фото редакції «Конкурент TV» надіслали очевидці. 

Нагадаємо, що сьогодні у Ківерцях люди вийшли на зустріч з міським головою після скандалу з «золотим» стадіоном. Присутні висунули пропозицію, аби винести на сесію питання про розрив договору з підрядником на будівництво стадіону. Також там пролунало й питання про новенький кросовер, який міська рада отримала від місцевого медзакладу, і яким пан Олександр й приїхав на зустріч до жителів громади. Там він пояснив, що користується новим Renault Koleos, бо його авто – у ремонті.

Одразу після зустрічі до його кабінету завітав правоохоронець, який і виписав Ковальчуку адмінпротокол за їзду без прав. 

«22 серпня 2023 року, о 8:15, у місті Ківерці, по вулиці Шевченка, керував автомобілем Renault Koleos, не маючи права керування даним транспортним засобом. Правопорушення вчинено повторно протягом року. За ст. 126 ч. 5 На 15 вересня у Ківерцівський райсуд», – повідомив поліцейський. 

Після цього політика й помітили на території сервісного центру, де можна отримати «права». На фото видно, що мер стоїть поруч з учбовим автомобілем. Ймовірно, він таки вирішив отримати водійське посвідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів