Поділитись:

У Ківерцях людям на подвір’я невідомі кинули «коктейлі Молотова» (відео)

Середа, 23 серпня 2023, 09:00
У Ківерцях людям на подвір’я невідомі кинули «коктейлі Молотова» (відео)

У Ківерцях на подвір'я будинку, що на вулиці 8 Березня, невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю. На щастя, обійшлося без постраждалих і без матеріальної шкоди – загорілася лише незначна ділянка з травою. Хто це міг зробити – ні мешканці будинку, ні сусіди не знають. 

Місцеві кажуть, що на подвір’я кинули дві пляшки з сумішшю, схожою до «коктейлю Молотова», – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс»

Мешканець будинку, до якого прилетіло, розповів, що одна пляшка загорілася на подвір’ї, а одна розбилася. Хто кинув на обійстя «коктейль Молотова», зараз встановлюють поліцейські. Власники ж запевняють, що ні з ким конфліктів не мали. 

«Невідомі кинули на подвір’я будинку пляшку з займистою речовиною. Вона загорілася й відразу потухла. Будинок не пошкоджено. Ніхто з людей не постраждав. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом хуліганства. Перевірка триває. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення винних осіб», – зазначив головний спеціаліст сектору комунікації ГУНП у Волинській області Олег Плазовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів