Поділитись:

Вдома у 32-річного жителя Луцького району знайшли гранату, обріз і «травку» (фото)

Середа, 23 серпня 2023, 12:10
Вдома у 32-річного жителя Луцького району знайшли гранату, обріз і «травку» (фото)

У помешканні 32-річного жителя Луцького району виявили гранату, обріз та автоматні набої.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 32-річного жителя Мар’янівки, поліцейські виявили у гаражі корпус гранати GHO-1 із запалом, пристрій, схожий на світлошумову гранату, обріз рушниці та 30 набоїв калібру 5,45х39 мм.

На місце прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу управління, небезпечні предмети вилучили, їх направили на дослідження.

Окрім цього у чоловіка вилучили поліетиленовий пакунок із рослинною речовиною, схожою на марихуану. Його також направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Обшук проводили у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань і за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне зберігання наркотичних засобів.

Вдома у 32-річного жителя Луцького району знайшли гранату, обріз і «травку» (фото)Вдома у 32-річного жителя Луцького району знайшли гранату, обріз і «травку» (фото)Вдома у 32-річного жителя Луцького району знайшли гранату, обріз і «травку» (фото)Вдома у 32-річного жителя Луцького району знайшли гранату, обріз і «травку» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів