Поділитись:

Луцькрада виділила понад 5 мільйонів на СБУ та Нацполіцію

Автор: Максим Косюр |
Середа, 30 серпня 2023, 12:35
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Луцьку внесли зміни до програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2021-2023 роки, тим самим виділили додаткові п'ять мільйонів на покупку автомобілів для Нацполіції та СБУ.

Відповідне рішення ухвалили на сесії міської ради.

«Ухвалення рішення забезпечить виконання превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень», – йдеться у пояснювальній записці.

Департамент патрульної поліції Нацполіції України звернувся у міську раду з проханням виділити їм 1 мільйон 900 тисяч гривень на покупку нового автомобіля. Ще 100 тисяч правоохоронці просять на те, щоб зареєструвати автівку.

Управлінню Служби безпеки України у Волинській області необхідно ж виділити три мільйони на матеріально-технічне забезпечення для виконання співробітниками завдань службової діяльності.

Крім того, ще 700 тисяч виділили для Головного управління Нацполіції на Волині на покращення матеріально-технічного забезпечення, а саме придбання предметів довгострокового користування (оргтехніка, засоби зв’язку тощо). Загалом на фінансуванні цієї програми у 2023 році в бюджеті закладено понад 21 мільйон 800 тисяч гривень.

Нагадаємо: у Луцьку на реалізацію програми заходів територіальної оборони міської територіальної громади на 2022-2024 роки передбачили 500 тисяч гривень

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів