Поділитись:

У "Варті порядку" заяву Григоренка назвали брехнею

Вівторок, 28 лютого 2017, 16:25
У «Варті порядку» заяву Григоренка назвали брехнею

У громадському формуванні "Варта порядку" називають "відвертою брехнею" заяву заступника Луцького міського голови Сергія Григоренка про те, що під час останньої сесії Луцькради біля будівлі чергували три буси з бійцями формування.

Відповідну заяву оприлюднили на сайті "Варти порядку".

"Офіційно повідомляємо, що відповідно до розпорядження Головного управління національної поліції від 03.02.17 р. № 1414/58/04—2017, в рамках місячника відпрацювання з проведення профілактичних заходів, спільно з національною поліцією на щоденні патрулювання містом заступають і учасники громадського формування "Варта порядку", при цьому використовуються і транспортні засоби "Варти порядку"", – зауважують в повідомленні.

"Маршрутами патрулів керують працівники національної поліції, тому цілком можливо, що пан Григоренко міг бачити транспортний засіб вартівців поблизу міської ради, але тільки в рамках згаданого маршруту", – додають вони.

Щодо перебування у міській раді прес-секретаря "Варти порядку" Олександра Волянюка в прес-службі нагадують, що він паралельно є головою громадської ради при Волинській ОДА, тому має право відвідувати різного роду заходи, в тому числі і сесії міської ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів