Поділитись:

Чи справді заступник Гунчика – агент "УКРОПу"

Вівторок, 28 лютого 2017, 21:00
Чи справді заступник Гунчика  – агент «УКРОПу»

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації, депутат Ковельської міської ради Сергій Кошарук прокоментував інформацію "Волинського агентства розслідувань" про те, що він виконує функції агента "УКРОПу" та голови Волиньради Ігоря Палиці.

Свої думки він озвучив у коментарі для ділового видання Волині "Конкурент".

"Вийшло так, що мої заяви співпали в часі з моментом, коли в "Батьківщині" відбулося протистояння. Тоді Столяр виступив проти Кіндера. Моя ж позиція відома вже багато років. Щодо атовців, про яких я написав пост у "Фейсбуці", то ще на 63-й сесії попередньої каденції я відстоював їхні інтереси", – зазначив посадовець.

Заступник губернатора вважає подібні заяви замовними або ж банальним наклепом.

"Якщо через те, що Кошарук підтримує учасників АТО, – він агент Палиці, то я можу сказати, що журналіст, який не підтрмує атовців, – прихильник Путіна, а оскільки він ще й за Кіндера, то Олег Олексійович теж підтримує Путіна. Але ж це не серйозно, це смішно. Добре, що на Волині багато думаючих людей і вони здатні відрізнити правдиву інформацію від брехні", – додав він.

Також обранця громади цікавить, чому журналісти "ВАРу" не взяли в нього коментар.

"І взагалі чому вони намагалися взяти коментар в Кіндера, а не в мене? Я відкритий, номер мобільного не міняв. Вирішити, що укропівець, вони здогадалися, а поцікавитися – не змогли. Ви ж зателефонували та спитали мою думку", – резюмував Сергій Кошарук.

Надрукувати
мітки:
коментарів