Поділитись:

Москва, Ростов і Бєлгород не спали: влада заявила про атаку безпілотників (відео)

Четвер, 07 вересня 2023, 07:20
фото ілюстративне
фото ілюстративне

У російському Ростові-на-Дону вночі лунали вибухи. Місцева влада повідомила про те, що нібито російська ППО збила кілька безпілотників, однак місцеві пабліки публікують відео із вибухами та спалахами.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що близько 3.00 у Ростові-на-Дону спрацювала система ППО. З його слів, окупанти збили 2 безпілотники. Один нібито упав за містом у західній частині Ростова, а другий – у центрі, в районі вул.Пушкінська, 42.

Неспокійно було й у Москві. Міський голова російської столиці заявив, що в ніч на 7 вересня Москву атакував дрон, але його нібито збили за десятки кілометрів від столиці росії. 

Водночас російські пабліки у Telegram публікують кадри пошкоджень нібито після збиття БПЛА. У соцмережах викладають знімки уламків БПЛА, який збили в підмосковному Раменському. Неподалік міжнародного аеропорту Жуковський. Вікна будинків біля місця падіння безпілотника вибило вибуховою хвилею.

Губернатор Брянської області рф Олександр Богомаз також заявив, що в ніч на 7 вересня над територією області збили безпілотник. Це уже третя російська область, де місцева влада заявляє про атаку БПЛА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів