Поділитись:

У Севастополі горить морський завод (фото, відео)

Середа, 13 вересня 2023, 07:40
У Севастополі горить морський завод (фото, відео)

Вночі 13 вересня окупаційна «влада» Севастополя повідомила про пожежу в районі Кілен-балки, нібито через ракетну атаку. Пізніше стало відомо, що горить морський завод –постраждали 24 особи.

Про це пише Українська правда. 

«ППО відпрацювало. У районі Кілен-балки зараз пожежа не на цивільному об'єкті, за попередньою інформацією загорання сталося через ракетну атаку. На місці працюють усі необхідні спецслужби. Пожежі присвоєно 4 клас», – заявив так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв. 

Згодом він додав, що після вибухів пожежа сталася «на південному майданчику Севморзаводу». З його слів, постраждали 24 людини. 

Міноборони рф заявило, що цієї ночі «ЗСУ завдали удару десятьма крилатими ракетами по судноремонтному заводу ім. С. Орджонікідзе в місті Севастополі і трьома безекіпажними катерами по загону кораблів Чорноморського флоту на переході морем».

За твердженням російського Міноборони, окупаційні засоби протиповітряної оборони збили 7 крилатих ракет, а патрульний корабель «Василь Биков» знищив «усі безекіпажні катери».

Однак «унаслідок влучання крилатих ракет противника дістали пошкодження два кораблі, що перебувають на ремонті», – повідомило Міноборони рф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів