Поділитись:

Нововолинського мера Карпуса хочуть усунути з посади (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 13 вересня 2023, 12:34
Нововолинського мера Карпуса хочуть усунути з посади (фото)

Нововолинському меру Борису Карпусу хочуть висловити недовіру та достроково припини його повноваження.

Про це повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Нововолинській міськраді Андрій Бадзюнь на своїй сторінці у фейсбук.

«Зареєстрував проєкт рішення про висловлення недовіри та відсторонення від посади Нововолинського міського голови Бориса Карпуса. Вважаю, що в час війни, коли наші воїни боронять Україну, мер міста не відстоює і не захищає інтереси громади. На мою думку, міський голова виявився неспроможним управляти громадою міста Нововолинськ та сіл. Тому надіюся, що в депутатів міської ради буде достатньо мужності висловити йому недовіру, та відсторонити від займаної посади», – йдеться у дописі.

Проєкт рішенняПроєкт рішення

Звернення до міського голови НововолинськаЗвернення до міського голови Нововолинська

У тексті рішення також зазначають, що пана Бориса мають вивести зі складу виконавчого комітету, а відділ бухгалтерського обліку та звітності має здійснити з ним розрахунок при звільненні.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» звернулися за коментарем до Бориса Карпуса. Він розповів, що вважає таку заяву пана Андрія початком політичної боротьби. Також, за словами мера, цей проєкт рішення ще не зареєстрували у міській раді.

«Це нічого не має спільного з управлінням містом, це просто політична боротьба, адже розпочинається політичний сезон. Вони таким чином діють, щоб внести розкол у такий непростий час в нашу територіальну громаду. Проєкт рішення вони ще не зареєстрували. Сьогодні ми отримали лист, там є процедура – має бути оцінка юридичного відділу, має бути підстава. Я не знаю чи пройде проєкт депутатські комісії, чи буде знятий з порядку денного. У депутатів може бути своя думка», – пояснює міський голова.

Нагадаємо: на хабарі у 35 000 доларів США затримали депутата Волинської обласної ради. За вказану суму він обіцяв «вирішити» земельне питання. Затримали його під час передачі третього траншу – 25 000 доларів США.

Міський голова міста Володимир Ігор Пальонка публічно спростував інформацію про те, що він отримав неправомірну вигоду від підприємця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
08:30
24 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
08 квітня 2024
16:46
04 квітня 2024