Поділитись:

У МОН призначили нового керівника директорату шкільної освіти

Четвер, 14 вересня 2023, 06:25
У МОН призначили нового керівника директорату шкільної освіти

У Міністерстві освіти і науки України призначили нового керівника директорату шкільної освіти. 

Посаду обійняв Ігор Хворостяний – вчитель та експерт з питань загальної середньої освіти, повідомляє міністр Оксен Лісовий. Про це пише УП.Життя.

«Багато освітніх ГО та українських учителів уже знайомі з Ігорем, адже останні чотири роки він очолював мовний компонент Фінського проєкту підтримки реформи НУШ "Навчаємось разом", який був спрямований на професійний розвиток учителів, популяризацію освіти та розвиток освітнього середовища», – написав очільник МОН.

Також Ігор працював учителем, заступником з науково-методичної роботи в Українському гуманітарному ліцеї Київського національного університету імені Тараса Шевченка, був керівником старшої школи НВК «Новопечерська школа». 

У співавторстві Хворостяний розробляв державні стандарти освіти, підручники, посібники та онлайн-курси з української мови та літератури.

«У міністерстві Ігор працюватиме над формуванням та вдосконаленням державної політики, стратегічним плануванням, координацією всіх ключових партнерів і стейкхолдерів сфери.  Словом, матиме чималий простір для застосування свого попереднього досвіду», – каже Лісовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів