Поділитись:

На волинській трасі вкрали дорожні знаки

Четвер, 02 березня 2017, 11:25
На волинській трасі вкрали дорожні знаки

На трасі М-07 Київ-Ковель-Ягодин виявили факт протиправного демонтажу дорожніх знаків.

Заява про їх викрадення направлена до Маневицького відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області. Окрім того, від зловмисників потерпають не лише знаки а й огородження, – повідомляє служба автомобільних доріг у Волинській області.

Навмисне пошкодження дорожнього покриття, освітлення, технічних засобів організації дорожнього руху несе найбільшу загрозу безпеки користувачів доріг і призводить до дорожньо-транспортних пригод з важкими наслідками.

На волинській трасі вкрали дорожні знаки

На волинській трасі вкрали дорожні знаки

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до громадян та користувачів доріг загального користування з проханням бережного ставлення до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг, штучних споруд на них, що забезпечить безпечні та комфортні умови дорожнього руху.

При виявленні крадіжок чи пошкоджень технічних засобів організації дорожнього руху на автомобільних дорогах області, що можуть загрожувати безперервному та безпечному руху транспорту просять інформувати службу автодоріг та правоохоронні органи для оперативного реагування, зателефонувавши за номером (0332) 78-54- 69 або у поліцію – 102.

Надрукувати
мітки:
коментарів