Поділитись:

В Україні пропонують встановити в колоніях велогенератори, аби в'язні «накручували» електроенергію

Понеділок, 18 вересня 2023, 22:17
фото ілюстративне
фото ілюстративне

В Україні пропонують встановити в колоніях велогенараційні установки, аби ув'язнені «накручували» електроенергію, а натомість отримають скорочення терміну.

Такий законопроєкт зареєстрував народний депутат від «Слуги Народу» Сергій Гривко.

В Україні пропонують встановити в колоніях велогенератори, аби в'язні «накручували» електроенергію 

«В п'ятницю був зареєстрований один із моїх креативних законопректів під номером 10057  «накручувати» електроенергію», – написав він нас своїй сторінці у фейсбуці.

Нардеп зазначив, що концептуальна суть закону наступна: мотивувати 50 тисяч в'язнів генерувати електроенергію через велогенараційні установки. Якщо впродовж місяця вони будуть виконувати норми визначені Міністерством Юстиції, то термін ув'язнення зменшиться на 3 дні, але не більше 10 місяців в рік. Тобто за рік в'язень може зменшити на 30 днів термін ув'язнення. Що вплине прямо на економію щодо його утримання – приблизно до 8% (до 200 млн в грн) .

В Україні пропонують встановити в колоніях велогенератори, аби в'язні «накручували» електроенергію В Україні пропонують встановити в колоніях велогенератори, аби в'язні «накручували» електроенергію В Україні пропонують встановити в колоніях велогенератори, аби в'язні «накручували» електроенергію 

«Цим законопроектом показую альтернативні можливості для наповнення енергетичної системи, які можливо імплементувати у активний спорт, спортивні зали та інші структури. Було б круто побачити тренажерний зал, який генерує електроенергію», – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
10 квітня 2024
09 квітня 2024
07 квітня 2024