Поділитись:

У Львові неадекват нападав на жінок з ножем, різав і втікав (фото)

Середа, 20 вересня 2023, 12:14
У Львові неадекват нападав на жінок з ножем, різав і втікав (фото)

У Львові затримали зловмисника, який безпричинно нападав на жінок з ножем: дві його жертви – у лікарні з пораненнями.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Львівської області.

У вівторок, 19 вересня, близько 11:50,  до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Руській у Львові небайдужі громадяни затримали неадекватного чоловіка з ножем, який напав на літню жінку.

Як встановили на місці правоохоронці, зловмисник безпричинно вдарив ножем у спину 74-річну місцеву мешканку, яка проходила повз нього, після чого намагався втекти. Жінку госпіталізували.

Поліцейські встановили особу нападника, ним виявився 35-річний мешканець Львівського району. Знаряддя злочину – ніж – з місця події вилучили.

Крім того, правоохоронці встановили причетність зловмисника до подібного злочину, який стався в ніч на 19 вересня на вулиці Гавришкевича у Львові. Нападник підбіг до 25-річної львів’янки, витягнув з-під куртки кухонний ніж та завдав жінці кілька ударів у груди та живіт, після чого втік. Жінку  госпіталізували.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 2 ст. 15 – п. 7 ч. 2 ст. 115 (Закінчений замах на умисне вбивство, скоєний з хуліганських мотивів) Кримінального кодексу України та ч. 4 ст. 296  (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – довічне  позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

У Львові неадекват нападав на жінок з ножем, різав і втікав (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів