Поділитись:

Скільки коштує риба на ринку у Луцьку (відео)

Середа, 20 вересня 2023, 19:34
Скільки коштує риба на ринку у Луцьку (відео)

На один з луцьких ринків в пошуках свіжої та замороженої риби вирушили журналісти телеканалу «Конкурент TV».

На «Варшавському» ринку вдосталь як свіжої, так і мороженої риби. 

Найбільшою популярністю користуються короп та карась. Ціни на карасів сягають 75–85 гривень за кілограм. Короп вартує 120–150 гривень за кілограм.

Один з продавців каже, що риба – з Рожищенського району. Зазначає, що розведення риби – це сімейний бізнес. А ціни відрізняються залежно від величини. Додає, що зараз починається осінній сезон, і ціни будуть трохи нижчими.

На ринку попадаються карасі й за 95 гривень за кілограм.

З замороженої риби покупці найчастіше обирають хек, оселедець та скумбрію. Проте обирають також і салаку, і мойву, і кільку, каже продавчиня. З малосольної, за її словами, йде усе: оселедець, кілька тощо.

Ціна на морожений оселедець від 80 до 100 гривень за кілограм, а на солений – від 100 до 120 гривень за кілограм. Салаку та кільку на ринку можна купити, орієнтовно, за 50 гривень за кілограм.

За 100 грамів червоної риби покупці заплатять 60 гривень. Продавчиня каже, що таку рибу беруть зазвичай на канапки. Додає, що готова продукція – це власне виробництво, фірма заходиться у селі Княгининок.

Заморожену бротолу можна купити за 160 гривень за кілограм. Хек обійдеться у 125–135 гривень за кілограм. А морожена скумбрія вартує 130 гривень за кілограм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів