Поділитись:

Директор "Волиньприродресурсу" розповів, яка в нього зарплата

П'ятниця, 03 березня 2017, 15:03
Директор «Волиньприродресурсу» розповів, яка в нього зарплата

Керівник "Волиньприродресурсу" Василь Столяр розповів роботу комунального підприємства.

Зокрема, під час веб-чату він повідомив, чи зможуть волиняни долучатися до видобутку бурштину, про зарплату, яку отримує на посаді керівника КП та те, над чим працює "Волиньприодресурс" сьогодні.

"Там, де нема великих покладів бурштину і, відповідно, можливостей промислового видобування, будуть працювати артілі. Вони формуватимуться з місцевих жителів. КП "Волиньприродресурс" укладатиме з ними договори і працюватиме на загальних засадах. Артілі, як й інші видобувні підприємства здаватимуть видобуту сировину на склад і будуть заробляти кошти за виконані обсяги робіт. Точна інформація буде надана після того, коли будуть вирішені питання з гірничими відводами", – зазначив Столяр.

Також Василь Столяр розповів, що поки не отримував заробітної плати і зауважив, що поки нема прибутків, то заробітна плата буде мінімальною, згідно з чинним законодавством.

З його слів, КП "Волиньприродресурс" наразі готує документи для отримання гірничих відводів родовищ на ділянки, на які видані сецдозволи.

Нагадаємо: 15 лютого, у приміщення Волинської обласної ради навідалися працівники Генпрокуратури України для "здійснення слідчих дій". У приміщенні облради було три "точки", які цікавили слідчих, і де чергували бійці КОРДу: загальний відділ на третьому поверсі, кабінет на шостому та кабінет, де розташований КП "Волиньприродресурс", на восьмому. Офіційно причиною "масок-шоу" називають порушення кримінального провадження проти посадових осіб Державної служби геології та надр, які, на думку слідства, незаконно видали спеціальні дозволи на видобуток бурштину на території Волинської області.

Надрукувати
мітки:
коментарів