Поділитись:

Коли у луцьких багатоповерхівках увімкнуть опалення

П'ятниця, 29 вересня 2023, 15:49
Коли у луцьких багатоповерхівках увімкнуть опалення

У Луцьку опалювальний сезон розпочнеться лише за умови, що температура на вулиці сягне позначки 8°C і протримається такою мінімум три доби.

Про це повідомив Директор державного комунального підприємства «Луцьктепло» Іван Скорупський, пише ВСН.

Початок опалювального сезону 2023-2024 років стартуватиме з моменту встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб +8°C та нижче.

«Коли така температура буде триматися протягом трьох діб, ми запустимо опалення. Бувало таке, що погода змінювалася в сторону потепління після старту опалювального сезону. В такому разі ми призупиняємо процес», – зазначив він.

Спочатку теплом забезпечуватимуть дитячі, лікувальні та навчальні заклади. До слова, у зв'язку з воєнним станом діє мораторій на підвищення тарифів для населення, тож для цієї категорії споживачів вони залишаться такими, якими були станом на 24 лютого 2022 року.

Нагадаємо: у зв'язку з опалювальним сезоном деякі українці хвилюються, що вартість деяких комунальних послуг може зрости. Наприклад у червні вже зросла вартість світла, тож виникло питання, чи зміниться щось у жовтні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів