Поділитись:

Скандальний конкурс краси знову проведуть у Луцьку

Понеділок, 02 жовтня 2023, 12:45
Скандальний конкурс краси знову проведуть у Луцьку

У Луцьку хочуть провести фінал конкурсу краси «Міс Принцеса України».

Генпродюсером конкурсів попередніх років був лучанин Олександр Главацький. Цьогоріч на афіші, до речі, про нього – ні слова. Проте на сайті та фейсбук-сторінці конкурсу пан Главацький зовсім нещодавно вітав усіх з Днем Незалежності України.

Скандальний конкурс краси знову проведуть у Луцьку 

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» натрапили на красномовний опис мети цього дійства. Так, на сайті конкурсу організатори пишуть, про «достойне представлення української краси за кордоном», а також про... «родзинку», пошуком якої будуть займатися журі.

«Метою конкурсу «Міс Принцеса України» 2023 є розвиток української краси та достойне представлення її наявності за кордоном, адже переможниця отримає не лише приз у грошових еквівалентах, але й представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси у Чехії «Міс Принцеса Світу 2023».

 

Ось чому титул Принцеси України уособлює не тільки вроду, талант, розум, аристократичні якості, благородство, але й ту родзинку,  яка безпідставно говорить сама за себе про власну неперевершеність. Саме пошуком цієї родзинки будуть займатися члени журі.

 

«Міс Принцеса України» 2023 - це не звичайне свято для вродливих дівчат, яких наразі багато. А особливе, серйозне дійство, де дійсно пригорне до себе увагу найдостойніша з усіх достойних конкурсанток.

 

Отже, «негарних дівчат не буває, бувають нерозумні». А коли розум працює у правильному руслі, тоді й свідомість того, що ти особлива приходить само собою. А 12 національний конкурс краси «Міс Принцеса України» 2023 неабияке тому підтвердження!» – йдеться на сайті.

Повернення після паузи

Востаннє конкурс проводили у 2021 році. Як це було, можна переглянути ТУТ. Також були повідомлення про наміри проведення його у 2022 році, захід переносили, проте у публічному просторі так і не з'явилось новин, що він відбувся.

І от восени 2023 року на сайтах з продажу квитків з'явився анонс, що 15 жовтня о 19:00 у луцькому драмтеатрі відбудеться «Мега фінал благодійного конкурсу краси «Міс Принцеса України». Ціни на квитки для глядачів – 200-500 грн.

Скандальний конкурс краси знову проведуть у Луцьку 

Серед запрошених артистів – Амадор Лопес, співачка Люся Кава, Михайло Грицкан, а ще шоумен та директор Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Сергій Скулинець

Ведучими конкурсу будуть співачка і волонтерка Алла Мартинюк та актор Іван Макаришин.

Конкурси з російським душком

Зазначимо, що вже давно навколо подібних конкурсів спалахують скадали. Люди звинувачують творців у об'єктивізації жінок. Ходять легенди і про розцінки за переможні місця, де амбіції і гроші беруть верх над чесністю.

Так, нещодавно навколо конкурсу «Міс Україна 2023» розгорівся скандал. Деяких учасниць запідозрили в ескорті і зв'язках з РФ. Український комік Андрій Лузан звернув увагу на учасниць конкурсу «Міс Україна 2023» і з'ясував, що деякі з них вже давно не живуть в Україні, мають зв'язки з РФ і навіть займалися ескортом. Першою під пильне око Лузана потрапила Ксенія Магера. За його словами, дівчина дружить з росіянами і навіть за кордоном відвідує ресторан російського олігарха, який очолював штаб Путіна на виборах. Також Лузан звернув увагу на Катерину Чувашову, яка, за словами Лузана, є дочкою співробітника ФСБ. Він був заарештований за злив інформації про позиції ЗСУ.

На конкурсі «Міс світу 2023» також було гаряче. Навколо 36-річної уродженки Херсона Ірини Безсмертної, яка перемогла на конкурсі «Міс Світу 2023» у Маямі (вона представляла на конкурсі США), розгорівся скандал. Під час фіналу, в очікуванні оголошення переможниці конкурсу, Ірина трималася за руки з конкурсанткою з країни-агресорки росії. За цей вчинок Безсмертну розкритикували у Мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 грудня 2023
10 листопада 2023
17 жовтня 2023
16:42
14 грудня 2021
21:22
28 вересня 2021
08 грудня 2020
22 листопада 2020
10 листопада 2020
15 грудня 2019
10 грудня 2019