Поділитись:

На Волині оновлюють розмітку на стратегічно важливих автошляхах (фото)

Середа, 04 жовтня 2023, 12:31
На Волині оновлюють розмітку на стратегічно важливих автошляхах (фото)

На території Волинської області дорожники поновлюють розмітку на головних транспортних артеріях області: автошляхах Київ – Ковель – Ягодин та Львів – Радехів – Луцьк.

Про це у середу, 4 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

«Логістика має важливе значення для обороноздатності країни. Щоб рух транспорту автодорогами Волині був безпечним та безперебійним – вживаємо заходи з підвищення рівня безпеки руху ними.

Одним із основних засобів організації руху є дорожня розмітка. Продовжуємо поновлювати її на головних транспортних артеріях області», – йдеться у дописі.

Нині дорожники працюють на автошляхах М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) та Н-17 Львів – Радехів – Луцьк, які є важливими маршрутами руху гуманітарних та експортних вантажів.

Раніше розмітку освіжили на ділянках автодоріг Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне та Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ.

Цьогоріч на дорогах державного значення Волинської області нанесено понад 900 кілометрів осьової та крайової розмітки, оновлено її на 265 пішохідних переходах.

«Якості нової розмітки приділяємо особливу увагу, тож до оплати такі роботи приймаються лише після отримання позитивного заключення від спеціалізованого підприємства контролю на її відповідність вимогам нормативних актів», – зазначили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури.

Водіїв закликають бути особливо уважними на ділянках проведення таких робіт, а також не здійснювати наїзд на свіжу розмітку, так вона довше виконуватиме свою функцію – допомагатиме керманичам орієнтуватися в дорожніх умовах, особливо під час руху в темну пору доби.

На Волині оновлюють розмітку на стратегічно важливих автошляхах (фото)На Волині оновлюють розмітку на стратегічно важливих автошляхах (фото)На Волині оновлюють розмітку на стратегічно важливих автошляхах (фото)На Волині оновлюють розмітку на стратегічно важливих автошляхах (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 березня 2024
23:57
06 березня 2024
23 лютого 2024
02 лютого 2024
19 січня 2024
09 листопада 2023
03 листопада 2023
20 жовтня 2023
13 жовтня 2023
06 жовтня 2023