Поділитись:

Відтепер у Луцьку допомогу на дитину можна оформити в пологовому будинку

Понеділок, 06 березня 2017, 13:15
Відтепер у Луцьку допомогу на дитину можна оформити в пологовому будинку

У Луцькому клінічному пологовому будинку відбулася презентація робочого місця спеціаліста департаменту соціальної політики з прийому документів для призначення допомоги при народженні дитини.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що це – хороша практика, адже послуги наближаються для лучан.

"Тепер молодим мамам не треба йти у департамент соціальної політики міської ради, а вони можуть тут на місці все оформити і приділити більше уваги своїм малюкам. Це маленький крок для полегшення життя нашим лучанкам", – зазначив він і наголосив, що тепер у визначені години двічі на тиждень можна буде подати документи.

Фахівці департаменту соціальної політики прийматимуть документи для призначення допомоги при народженні дитини у Луцькому клінічному пологовому будинку у вівторок з 14:00 до 17:00 год і у четвер з 10:00 до 12:00 год.

Директор департаменту соціальної політики Тетяна Книш зауважила, що вирішили відкрити тут робоче місце, аби максимально наблизити свої послуги до лучан. З її слів, щомісяця в очолюваний нею структурний підрозділ за оформленням документів для призначення допомоги при народженні дитини звертається більше 500 осіб. Вона наголосила, що тепер усе можна буде зробити ще під час перебування у пологовому будинку.

Надрукувати
мітки:
коментарів