Поділитись:

У Луцьку ухвалили рішення про початок опалювального сезону

Автор: Максим Косюр |
Середа, 11 жовтня 2023, 10:08
У Луцьку ухвалили рішення про початок опалювального сезону

Теплопостачальним підприємствам, суб’єктам господарювання всіх форм власності, виробникам та виконавцям послуг з теплопостачання у місті Луцьку та населених пунктах Луцької міської територіальної громади доручили розпочати опалювальний сезон, але за певних умов.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Луцької міської ради.

«У зв’язку з наближенням похолодання згідно з прогнозом погоди Українського Гідрометцентру, з метою забезпечення комфортних умов проживання, запобіганню скарг, враховуючи епідеміологічний стан у місті, пропонуємо розглянути питання про початок опалювального сезону 2023/2024 років з моменту встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб +8°C та нижче», – йдеться у пояснювальній записці.

Таким чином тепло у квартирах лучан та жителів громади з'явиться, коли середньодобова температура протягом трьох діб буде +8°C. Проте спершу опаленням забезпечать дитячі, лікувальні та учбові заклади.

Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» та інші постачальники теплової енергії зобов'язали дотримуватись температурних графіків роботи котелень.

Нагадаємо: одна з найбільших котелень у Луцьку, яка обслуговує 40% споживачів, орендує приміщення та обладнання за майже три мільйони в місяць, але фактично використовує близько 20% проєктної потужності від збудованої ще в радянські часи котельні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024