Поділитись:

На Волині за добу сталися дві пожежі (фото)

П'ятниця, 13 жовтня 2023, 11:42
На Волині за добу сталися дві пожежі (фото)

Минулої доби рятувальники Волинської області двічі виїжджали на гасіння пожеж та здійснили два виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 12 жовтня, о 10:52, до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській цегляній споруді в селі Дубове Ковельського району. На місце події працювали рятувальники 4-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ковеля. Пожежа була ліквідована о 11:11. Вогнем знищено 2 м2 покрівлі, пошкоджене перекриття на площі 4 кв. м. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 16:12 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Краснилівка Камінь-Каширського району. На місце події направили рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Камінь-Каширський та працівників місцевої пожежної охорони села Видричі.

З палаючого будинку 55-річного чоловіка врятував поліцейський, який перебував у селі у службових питаннях.

Пожежу ліквідували о 16:58. Імовірна причина – несправність пічного опалення.

У Нововолинську рятувальники провели аварійно-рятувальні роботи з відкривання дверей до квартири, де перебував чоловік, який не виходив на зв'язок і потребував медичної допомоги.

На Волині за добу сталися дві пожежі (фото)На Волині за добу сталися дві пожежі (фото)На Волині за добу сталися дві пожежі (фото)На Волині за добу сталися дві пожежі (фото)На Волині за добу сталися дві пожежі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів