Поділитись:

Вистрелило колесо: на Волині «шкода» на швидкості влетіла в електроопору

Субота, 14 жовтня 2023, 18:45
Вистрелило колесо: на Волині «шкода» на швидкості влетіла в електроопору

У селі Седлище на Волині 27 вересня водій «шкода» влетів у електроопору. У суді керманич зазначив, що по дорозі вистрелило колесо і він не впорався з керуванням.

Про це стало відомо з постанови Любешівського районного суду. 

«Чоловік 27.09.2023 близько 17 год 30 хв в с. Седлище по вул. В.Григорука керував автомобілем «шкода октавіа» та не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору. При ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. Чоловік порушив вимоги п.12.1Правил дорожнього руху, вчинивши адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП», – йдеться у постанові. 

У судовому засіданні чоловік ствердив факт порушення Правил дорожнього руху, за обставин, зазначених у протоколі про адміністративне правопорушення. Пояснив, що по дорозі вистрелило колесо і він не впорався з керуванням авто. Він повністю відшкодував завдані збитки у зв`язку з пошкодженням електроопори. Повністю визнав свою вину у вчиненому, щиро розкаявся, просив його суворо не карати.

Обвинувачений вперше притягується до адміністративної відповідальності, свою вину у вчиненому визнав повністю, щиро розкаявся, є військовослужбовцем, одружений, має на утриманні двоє неповнолітніх дітей, повністю добровільно відшкодував завдані збитки в розмірі 3000 грн.

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП.

Чоловіка на підставі ст. 22 КУпАП звільнили від адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП, і обмежили усним зауваженням.

Провадження у справі закрити.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Постанова може бути оскаржена до Волинського апеляційного суду через Любешівський районний суд Волинської області протягом десяти днів з дня винесення постанови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів