Поділитись:

У Луцькраді задоволені роботою муніципалів

Вівторок, 07 березня 2017, 14:44
У Луцькраді задоволені роботою муніципалів

У 2015 році відділ муніципальної дружини Луцької міської ради було реорганізовано у Департамент муніципальної поліції, основною метою якого є виконання повноважень місцевого самоврядування щодо забезпечення на території міста законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів територіальної громади.

Про це повідомляється у відповіді на петицію щодо підтримки Департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради.

На департамент муніципальної поліції покладені основні завдання, зокрема:

  • забезпечення державного і громадського порядку, життєдіяльності підприємств, установ та організацій, рятування життя людей, захисту їх здоров'я, збереження матеріальних цінностей у разі стихійних лих та надзвичайних ситуацій;
  • охорона довкілля;
  • благоустрій територій, контроль за чистотою вулиць, парків, скверів та прибудинкових територій;
  • паркування автотранспорту;
  • охорона пам'яток історії і культури, архітектури та містобудування;
  • контроль організації торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування;
  • надання допомоги органам містобудування та архітектури у виявленні фактів самовільного будівництва;
  • забезпечення виконання приписів інспекції державного архітектурно- будівельного контролю про припинення самовільного будівництва.

"За 2016 рік інспекторами департаменту складено 1661 протокол про адміністративні правопорушення та винесено 938 приписів про усунення порушень Правил благоустрою міста Луцька. Також працівниками департаменту спільно з патрульною поліцією міста Луцька було складено 67 протоколів по виявленню несанкціонованого продажу спиртних напоїв на території міста. На розгляд Луцького міськрайонного суду Волинської області у 2016 році передано 21 адмінпротокол за торгівлю "з рук" спиртними напоями (сурогатом). Крім того, департаментом муніципальної поліції підготовлено та прийнято 252 рішення виконавчого комітету Луцької міської ради про демонтаж 868 незаконно встановлених тимчасових споруд", – йдеться у повідомленні.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024