Поділитись:

У Рівному чоловік прийшов складати іспит з водіння замість свого сусіда

Середа, 18 жовтня 2023, 09:14
У Рівному чоловік прийшов складати іспит з водіння замість свого сусіда

У Рівному чоловік намагався скласти іспит з водіння замість свого сусіда. Він надав чужі документи й переконував, що «що за вісім років трохи змінився».

До установи житель одного із сіл області звернувся, щоб скласти практичний іспит з водіння. Із собою він приніс паспорт, ідентифікаційний код та медичну довідку сусіда, – пише УП. Життя.

«Мав благі наміри – виручити знайомого. Наші адміністратори одразу запідозрили щось неладне, глянувши лише на фото в паспорті. Чоловік намагався довести, що за вісім років трохи змінився на обличчі і світлина вже давня, проте все ж довелося спілкуватися з поліцією», – у повідомили Сервісному центрі МВС Рівненщини.

Як зазначає речниця Сервісного центру МВС у Рівненській області Ярослава Княжицька у коментарі для «Суспільного», це перший такий випадок на Рівненщині з 2019 року.

«Якщо подивитися на паспорт, видно, що людина не схожа. Коли його перепитали, який ваш рік народження, то він навіть правильно рік не сказав.

Були випадки, що приходили з підробленими медичними довідками, з підробленими водійськими посвідченнями та хотіли замінити на новий зразок. Такі випадки були, а це – вперше. Якщо такі факти виявляємо, то одразу викликаємо поліцію», – пояснює речниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024