Поділитись:

У Луцьку – аварія біля «Глобуса»: BMW вилетіло на кільце (відео)

Середа, 18 жовтня 2023, 10:05
У Луцьку – аварія біля «Глобуса»: BMW вилетіло на кільце (відео)

У Луцьку на кільці біля ТЦ «Глобус» сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформують користувачі у соцмережах.

Відео аварії з'явилось у місцевих телеграм-каналах близько 9:30 ранку, 18 жовтня. Відомо, що марка автівки, яка опинилася в середині кільця, – BMW. На відео також видно, що в автівки розтрощений капот.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» речниця управління Патрульної поліції у Волинській області Анна Цисюк повідомила, що під час комендантської години на лінію 102 звернувся громадянин, який і розповів про ДТП.

«Заявник повідомив, що автомобіль заїхав на кільце та перекинувся. Згодом з автомобіля вийшов водій та пасажири й відправились у невідомому напрямку. Патрульні негайно відправились на місце події, де виявили транспортний засіб марки BMW який був зачинений. Поліцейські обстежили прилеглу територію, осіб причетних до ДТП не було виявлено», – зазначають у поліції.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди вулично-шляхова мережа не пошкоджена, проте автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

Патрульні встановили дані власника та відправили усі матеріали до відділу ДТП для з’ясування усіх обставин автопригоди.

Нагадаємо: у Володимирі під колесами вантажівки загинула 82-річна пішохідка – поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів