Поділитись:

У Луцьку опалювальний сезон розпочинається для усіх споживачів

Середа, 18 жовтня 2023, 17:06
У Луцьку опалювальний сезон розпочинається для усіх споживачів

Через холодну погоду у Луцьку дещо раніше розпочнуть опалювальний сезон для усіх споживачів.

Про це у середу, 18 жовтня, повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

«Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 11.10.2023 №571-1 та наказом ДКП «Луцьктепло» від 16.10.2023 №325 опалювальний сезон у Луцьку сьогодні розпочинається для усіх споживачів», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що напередодні, 17 жовтня, теплоносій подали до усіх лікарняних закладів із лежачими пацієнтами, частині дитсадків та шкіл. 18 жовтня на підприємстві здійснювалися заходи з переходу теплогенеруючого обладнання з літнього режиму роботи на зимовий, що дозволяє забезпечити теплом усіх споживачів.

«Станом на 16:00 у роботі 36 котелень із 41 (рішення про запуск 5 дахових котелень приймають ОСББ). Теплоносієм забезпечено усі школи та 39 із 40 дитсадків (ДНЗ №34 на вул. Сагайдачного, 4 не підключений через витік теплоносія)», – інформують тепловики.

У «Луцьктеплі» повідомили, що роботи з підключення до теплопостачання житлового фонду тривають. Втім, за словами пресслужби ДКП, частина луцьких ОСББ вважає, що підключення тепла передчасне, відтак забезпечення послугою усіх споживачів займе декілька днів.

Нагадаємо: раніше повідомлялося, що 17 жовтня почнуть опалювати заклади освіти та лікарні, і вже потім – житлові будинки, а від початку запуску котелень до надходження теплоносія безпосередньо споживачам може минути до 3 діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів