Поділитись:

У Луцьку з'явиться новий спортзал (фото)

Вівторок, 07 березня 2017, 17:33
У Луцьку з'явиться новий спортзал (фото)

На вулиці Львівській у Луцьку планують облаштувати приміщення для занять спортом.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи мської ради.

Комунальний заклад "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" налічує сім спортивних приміщень за місцем проживання у Луцьку, надаючи можливість активно проводити дозвілля та займатися спортом мешканцям різних мікрорайонів міста. Однак жителі вулиці Львівської, однієї з найбільших луцьких вулиць, поки не охоплені приміщеннями КЗ "Спорт для всіх".

Сьогодні секретар міської ради Юлія Вусенко, депутат Микола Собуцький та директор КЗ "Спорт для всіх" Наталія Назарук оглянули підвальне приміщення житлового будинку на вул. Львівській, 63а. Тут планують облаштувати приміщення КЗ "Спорт для всіх", аби мешканці цього мікрорайону відвідували спортивні секції та займалися фізичною культурою. Приміщення знаходиться у хорошому стані і цілком придатне до облаштування у ньому спортивного залу. Та першочергової заміни потребують комунікації. До слова, раніше тут функціонував спортивний клуб із стрільби із лука, а також були спроби організувати секцію для занять боксом.

Зі слів Наталії Назарук, після проведення ремонту планують відкрити секцію із фехтування, настільний теніс, настільних хокей, дартс, шахи та шашки. Також встановлять "шведську стінку", обладнану "Профілактором Євмінова" - спеціальним тренажером для зміцнення м'язів спини.

Микола Собуцький розповів, що ідея створення приміщення комунального закладу "Спорт для всіх" на вул. Львівській, 63а виникла за ініціативи самих мешканців будинку.

"Це приміщення уже знаходиться на балансі КЗ "Спорт для всіх". Тому вже незабаром ми отримаємо новий спортивний осередок для жителів вулиці Львівської ", - додав він.

У Луцьку з'явиться новий спортзал (фото)У Луцьку з'явиться новий спортзал (фото)У Луцьку з'явиться новий спортзал (фото)У Луцьку з'явиться новий спортзал (фото)У Луцьку з'явиться новий спортзал (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів