Поділитись:

Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото)

Четвер, 19 жовтня 2023, 15:09
Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото)

Вшосте судитимуть волинянина за зберігання з метою збуту та без такої мети наркотичних засобів. Під час обшуків виявили та вилучили також опій, канабіс та макову солому у великих розмірах.

Про це 19 жовтня повідомили в Волинській обласній прокуратурі. 

Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 50-річним жителем села Жидичин Луцького району неодноразового незаконного придбання, зберігання з метою збуту та без такої мети наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України).

У червні-серпні 2023 року правоохоронці задокументували факти збуту п'ять разів до цього судимим, в тому числі за наркозлочини, чоловіком громадянам таблеток з умістом метадону у Луцьку та Ківерцях.

Під час обшуку в оселі волинянина 25 серпня 2023 року виявлено та вилучено також опій, канабіс та макову солому у великих розмірах.

Обвинувачений перебуває під вартою. 

Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото)Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото)Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото)Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото)Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото)Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото)Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото)Таблетки, опій, канабіс та макова солома: волинянина вшосте судитимуть за наркозлочини (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
02 травня 2024
01 травня 2024
30 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024