Поділитись:

Волинський "Птахокомплекс "Губин" взяв участь у виставці в Дубаї

Середа, 08 березня 2017, 19:16
Волинський «Птахокомплекс »Губин

Волинський «Птахокомплекс »Губин

"Птахокомплекс "Губин" представив торгову марку KatKut на 22 міжнародній виставці "Gulfood"-2017, яка традиційно відбувається наприкінці лютого в Дубаї.

"Це найбільша продуктова виставка країн Перської затоки та Близького сходу", – інформують на сайті Агропромгрупи "Пан Курчак".

"Той факт, що майже 95 % продуктів харчування та напоїв в цей регіон експортується , робить "Gulfood" надзвичайно важливою подією для виробників халяльної продукції з усього світу й України", – зауважують в компанії.

Волинський «Птахокомплекс »Губин

Волинський «Птахокомплекс »Губин

ДОВІДКОВО:

ТзОВ "Птахокомплекс "Губин" — найбільший підрозділ Агропромгрупи "Пан Курчак", який працює у таких напрямах: вирощування птиці, виробництво та реалізація м'яса птиці.

У складі комплексу діє шість відгодівельних ферм, розташованих у чотирьох районах Волинської області, річною потужністю 14 мільйонів голів.

У 2015 році у Нововолинську введено в експлуатацію новий потужний цех забою та переробки птиці. Це дозволило збільшити обсяги виробництва продукції на 75 % у порівнянні з 2014 роком.

Потужність забійного комплексу становить 110 тонн продукції за добу.

За інформацією єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновниками ТзОВ "Птахокомплекс "Губин" є Сергій Мартиняк (73,3 % внеску до статутного фонду), Сергій Горлач (20,4 %) та Олександр Романюк (6,2 %). Кінцеві бенефіціарні власники – Сергій Мартиняк та Сергій Горлач. Розмір статутного капіталу ТзОВ "Птахокомплекс "Губин" становить 165 886 677 грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів