Поділитись:

Дрони та квадроцикли: волинським поліцейським-добровольцям передали необхідну техніку (фото)

Понеділок, 23 жовтня 2023, 11:39
Дрони та квадроцикли: волинським поліцейським-добровольцям передали необхідну техніку (фото)

Бійцям об’єднаної штурмової бригади «Лють» та зведеного батальйону НПУ «Захід» передали техніку, придбану за одноденний заробіток волинських поліцейських.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Днями начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко з заступником Віталієм Ковальчуком, начальником управління кадрового забезпечення Дмитром Мисковцем та іншими колегами відвідали поліцейських на одному зі східних напрямків.

Бійцям об’єднаної штурмової бригади «Лють» та зведеного батальйону НПУ «Захід» передали дрони-камікадзе, квадрокоптери, квадроцикли та іншу необхідну техніку – «все те, завдяки чому наші бійці впевнено рухаються вперед, звільняючи рідні землі».

«Ця техніка придбана за одноденний заробіток волинських поліцейських, перерахований на рахунок первинної профспілкової організації ГУНП. Ми й надалі підтримуємо колег, аби вони мали все необхідне для Перемоги, аби впевнено відвойовували наші території та нищили окупантів», – наголосив Юрій Крошко.

Дрони та квадроцикли: волинським поліцейським-добровольцям передали необхідну техніку (фото)Дрони та квадроцикли: волинським поліцейським-добровольцям передали необхідну техніку (фото)Дрони та квадроцикли: волинським поліцейським-добровольцям передали необхідну техніку (фото)Дрони та квадроцикли: волинським поліцейським-добровольцям передали необхідну техніку (фото)Дрони та квадроцикли: волинським поліцейським-добровольцям передали необхідну техніку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів