Поділитись:

Через Волинь намагалися незаконно провезти масштабну партію тканини

Четвер, 09 березня 2017, 13:15
Через Волинь намагалися незаконно провезти масштабну партію тканини

Масштабну незадекларовану партію тюлевої тканини попередньою вартістю понад 4,5 мільйонів гривень виявили в міжнародному пункті пропуску "Доманово" Волинської митниці ДФС.

Відповідно до поданих на митниці документів, територією України з Болгарії до Білорусі українським перевізником переміщувався збірний вантаж. Під час поглибленого огляду виявлено незаявлений товар "Тюль з візерунками", вагою брутто понад 11 тонн, 45 тис. погонних метрів, – повідомляє прес-служба митниці.

У переддень Міжнародного жіночого дня цей вантаж мали намір вивезти до сусідньої держави без належного декларування відповідно до умов про Конвенцію про Міжнародні дорожні перевезення 1975 року.

У зв'язку з цим, на українського перевізника складено протокол за ст. 472 Митного кодексу України (недекларування товару за встановленою митним законодавством формою) та незаявлений товар вилучено й передано на склад митниці. На самого порушника митних правил очікує штраф в розмірі 100 відсотків вартості вилученого товару та його конфіскація.

Надрукувати
мітки:
коментарів